Categorie: Wassenaar

Een corona test in Wassenaar

Het einde van de corona pandemie lijkt in zicht te zijn. Toch is het belangrijk dat we nu niet verslappen en we ons nog aan de regels blijven houden. Een belangrijke regel in ons land is dat je een corona test moet doen als je mogelijk besmet bent geraakt. Zo kan er aan de hand van deze informatie worden bepaald waar er brandhaarden ontstaan, maar kan er daarnaast ook eerder worden ingegrepen. Een corona test in Wassenaar is zowel mogelijk bij de GGD als bij een sneltest straat. De keuze is afhankelijk van het budget dat je hiervoor uitstrekt en hoe snel je het resultaat wilt of moet weten. 

Wat kost een sneltest in Wassenaar?

Als je een corona sneltest in Wassenaar wilt doen, zitten hier kosten aan verbonden. Gelukkig vallen de kosten reuze mee en kun je al voor 65 euro weten of dat je besmet bent. De betrouwbaarheid van de sneltesten in Wassenaar ligt rond de 95%. Doordat deze testen erg betrouwbaar zijn, worden ze ook meegenomen in de landelijke telling. 

Wat als de teststraat in Wassenaar vol zit

Het kan natuurlijk voorkomen dat de test straat in Wassenaar vol zit op het moment dat jij jouw test wilt inplannen. Op dat moment is er geen ramp en kun je kijken naar wat de andere alternatieven zijn. Zo zijn er in de omgeving van Wassenaar erg veel andere teststraten die gebruik maken van betrouwbare sneltesten. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om te kijken of er bij de sneltest locatie in Voorschoten nog wel ruimte is. Als daar ook geen ruimte is, kun je ook kijken bij Rijnsburg. De kans dat je bij een van deze drie teststraten op het gewenste tijdstip terecht kunt, is erg groot.

Tarieven PCR coronatest met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Een sneltest Wassenaar

Er zijn op dit moment allerlei maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat is hard nodig aangezien de besmettingen alleen maar zouden oplopen wanneer er …