Categorie: Rijnsburg

Een corona test in Rijnsburg

Heb je momenteel last van symptomen die passen bij corona? Plan dan zo snel mogelijk een corona test in Rijnsburg! Het kan namelijk zijn dat er sprake is van een corona besmetting en in dat geval is het belangrijk dat er op tijd wordt ingegrepen. Als je geen tijd hebt of geen zin hebt om dagen in quarantaine te moeten wachten op de testuitslag, kun je er ook voor kiezen om een commerciële corona test in Rijnsburg te doen. 

Wat van test wordt er gebruik bij een sneltest?

Bij de commerciële sneltest straten wordt er gebruik gemaakt van een antigeen corona test. Dit is een corona test waarbij er net zoals bij de PCR-test slijmvlies wordt afgenomen in de keel/neus. Aan de hand van dit slijmvlies kan er worden bepaald of je corona bij je draagt. Op het moment dat het blijkt dat je corona hebt, krijg je een positieve testuitslag. Als er geen sprake is van corona, dan zal de testuitslag negatief zijn. Houd er bij een negatieve testuitslag wel rekening mee dat dit niet inhoudt dat je al antistoffen hebt. Het betekent alleen dat je op het moment van testen geen corona had. Het is dus wel degelijk mogelijk dat je later alsnog besmet raakt en daarom is het belangrijk dat wanneer je weer corona klachten krijgt, je nogmaals een test doet. Doe daarentegen geen corona test als dit niet nodig is en er ook geen directe aanleiding is dat je besmet bent met het virus. Dit is namelijk zinloos.

Tarieven PCR coronatest met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Sneltest Rijnsburg laten afnemen

De symptomen van het coronavirus zijn eenvoudig te herkennen bij jezelf. Mensen die besmet zijn met het coronavirus krijgen meestal eerst last van verkoudheidsklachten. Het is per persoon verschillend …