Categorie: Katwijk aan zee

Corona Test in Katwijk aan zee 

Heb je momenteel klachten die kunnen wijzen op een corona besmetting? Doe dan een corona test in Katwijk aan zee. Je kunt hierbij kiezen tussen een test van een commerciële instantie en een test van de GGD. Het voordeel van de test van de GGD is dat hier geen kosten aan verbonden zitten. Het voordeel van de sneltest ten opzichte van PCR-test is dat je binnen een kwartier duidelijkheid hebt. Mocht je nou geen corona test kunnen doen in Katwijk aan Zee, dan is het ook mogelijk om naar een andere testlocatie in de buurt te gaan. Zo zijn er door heel Zuid-Holland verspreid erg veel commerciële teststraten. 

Hoe maak je een afspraak voor een sneltest?

Wanneer je een sneltest wilt doen bij een commerciële teststraat, dien je een afspraak te maken via het internet. Het inplannen van de afspraak werkt erg eenvoudig. Zo selecteer je het gewenste tijdstip op de site en vul je daarna een aantal persoonlijke gegevens in. Na het compleet invullen van de benodigde gegevens, zal je de test moeten betalen. De corona test in Katwijk dient vooraf betaald te worden omdat er anders teveel mensen zijn die een afspraak maken en vervolgens niet komen opdagen. Daardoor zou een persoon die wel echt getest moet worden, niet getest kunnen worden en dat dient voorkomen te worden. De sneltest in Katwijk aan Zee kost 65 euro en is voor zeker 95% betrouwbaar. 

Tarieven PCR coronatest met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Sneltest Katwijk aan Zee laten afnemen

Het is lastig om het coronavirus onder controle te krijgen. Er zijn verschillende maatregelen die helpen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het nadeel van deze maatregelen …