Categorie: Oostdorp

Een corona test in Oostdorp 

Het coronavirus is een onderwerp dat dagelijks bij de meesten erg vaak wordt besproken. Dit omdat het zorgt voor gevolgen die elke dag merkbaar zijn. Zo is er op dit moment sprake van een lockdown en is het testen op corona van groot belang. Wanneer je klachten hebt en dus mogelijk besmet bent met corona, dien je een test te doen. Een corona test kun je dan ook doen bij verschillende testinstantie. Zo kun je ervoor kiezen om kosteloos een test te doen bij de GGD, maar is het ook mogelijk om een corona sneltest in Oostdorp te doen. Aan beiden zitten andere voordelen verbonden.

Steeds meer mensen kiezen voor een sneltest

In Nederland zijn er steeds meer mensen die besluiten om een sneltest te doen in plaats van de PCR-test. Dit omdat je bij een sneltest direct weet of het zin heeft om in quarantaine te aan. Je krijgt bij een sneltest namelijk al binnen 15 minuten het testresultaat en hoeft dus niet net als bij de GGD 1 à 2 dagen te wachten. Een corona sneltest in Oostdorp is erg betrouwbaar, mede doordat deze wordt afgenomen door vakbekwame zorgprofessionals. Naast de testlocatie in Oostdorp zelf, kun je ook naar Rijnsburg of Voorschoten. Kijk daarom eerst op de verschillende sites waar er wanneer plek is en plan vervolgens een test afspraak in.

Tarieven PCR coronatest met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Een sneltest Oostdorp doen

Heb jij last van de bekende corona symptomen? Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het van belang dat iedere inwoner van ons land zich aan …