Categorie: leiden

Een corona test in Leiden 

Heb je momenteel last van symptomen die passen bij een corona besmetting? Laat je dan testen. Het doen van een corona test in Leiden kan bij de GGD, maar ook bij meerdere commerciële teststraten. De algemene testcapaciteit in Nederland is erg hoog en daardoor kun je elke dag wel ergens terecht. Het voornamelijkste verschil tussen de test die wordt gebruikt door de GGD en die van commerciële teststraten, is hoe lang het duurt voordat je achter het resultaat komt. Zo kan dit bij de GGD enkele dagen duren en weet je bij een sneltest vrijwel direct of je besmet bent met corona. Doordat de sneltest direct duidelijkheid geeft, zijn er erg veel mensen bereid om hier 65 euro voor te betalen. Toch is het belangrijk om te onthouden dat het zinloos is als er niks wijst op een corona besmetting of je geen negatieve testuitslag nodig hebt voor bijvoorbeeld een reis.

Wanneer is het verstandig om een sneltest in Leiden te doen?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin het verstandig is om een sneltest te doen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je iemand wilt bezoeken die behoort tot de risicogroep en je liever niet dagen wilt wachten op het resultaat. Daarnaast kan het ook zijn dat je vanwege werk niet enkele dagen in quarantaine kan blijven en het daarom noodzakelijk is om een sneltest in Leiden te doen. Een andere situatie waarin een sneltest van belang is, is wanneer je een reis naar het buitenland wilt maken,. Er zijn nu namelijk erg veel landen waar je niet in komt zonder dat je aan kunt tonen dat je corona vrij ben.

Tarieven PCR coronatest met Non-COVID document
☝Bespaar met korting: Bestel Vandaag je pcr-test!☝

Coronatest in Leiden afnemen

Heb jij symptonen van Corona? Dan is het belangrijk dat je een coronatest in Leiden laat afnemen. Het coronavirus is al maanden in het land en het lijkt er …